Traiteur

Geen zin om te koken? Geen probleem. Wij bereiden dagverse meeneemgerechten van lokale streekgerechten tot wereldkeuken. Elke dag weer vindt u een ruime keuze aan heerlijk bereide gerechten. Ziet U het wat ruimer, contacteer ons wij zoeken samen met U mee naar een formule op Uw maat. Wij zijn gedreven en ervaren en laten geen enkel detail aan het toeval over om U een culinaire totaalbeleving te bezorgen.

Meenneemgastronomie aan huis

Van fijne hapjes tot creatieve buffetten, van éénpansgerechten tot een 5 gangendiner… u kan op De Smulpaap vertrouwen om uw gasten te imponeren en culinair te verwennen. Alles wordt handig verpakt en een duidelijke eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat uw etentje vlekkeloos verloopt.

Buffetten

Bij de Smulpaap bent u aan het juiste adres en steeds welkom voor een vrijblijvend voorstel.


We helpen u graag met ons advies of vertellen meer over onze mogelijkheden van kleinschalige evenementen. Ook voor receptie’s, verjaardagen, en alle andere festiviteiten kan u bij ons terecht. Kwaliteit en stiptheid aan een eerlijke en correcte prijs gegarandeerd.


We hopen je snel te zien of te horen.

Tapasschotels

Een tapa(meervoud =tapas)is de aanduiding van een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa  bedoeld om eetlustwekkend hapje te zijn. In Spanje heb je dan ook duizenden soorten die sterk  van regio kunnen verschillen.


Wij stellen dan ook met liefde voor het vak graag voor jou een tapasschotel samen. Aangezien wij werken met dagverse en soms exclusieve producten kan de samenstelling variëren afhankelijk van het (seizoens)aanbod.
 
Vanaf minimum 4 pers.

Op zoek naar een delicatessenzaak of traiteur?

Kom gerust eens langs in onze winkel of contacteer ons indien je nog vragen hebt.

De smulpaap

Blauwstraat 67,
2850 Boom

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag: 8u30 – 18.00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8u30 – 18.00
Vrijdag: 8u30 – 18.00
Zaterdag: 7u30 – 16u30
Zondag: 7u30 - 15u00

Wij zijn tijdens de Weekdagen gesloten tussen 13.00 - 14.000 uur