Delicatessen

Kom kijken en laat je inspireren door de delicatessen die we voor jou hebben uitgekozen. We kiezen bewust voor een divers gamma van lekkernijen, wijnen en champagnes.

Wijnen

De passie voor wijnen zit ons in het bloed. Wij doen ons best om onze klanten zo veel mogelijk advies en persoonlijke service te geven. Geeft u een feestje thuis of ga je op visite, dan helpen wij u graag verder bij de keuze van uw fles.

Champagnes

Wij kunnen U aangenaam verrassen met een gamma aan bubbels. Zoals Cava Sigura Viudas, Champagnes Gosset, als speciale bieren. Dit om ons ruim assortiment kazen te begeleiden. Zo spelen we vlot en doordacht in op verwachtingen en trends.

Spaanse en Italiaanse salami’s

Chorizo is een worstsoort die oorspronkelijk afkomstig is uit Spanje. De chorizo worst kenmerkt zich door de kruidige smaak, roodachtige kleur en stevige, grove structuur. De kruidige smaak van de chorizo worst komt doordat in de worst een pittige paprikasoort verwerkt is. Deze paprika zorgt ook voor de rode kleur van de worst. De chorizo worst wordt vervaardigd van grof gehakt en vettig varkensvlees. Ook bevat de worst knoflook, oregano, suiker, zout en eventueel nog andere kruiden.

Italiaanse salami Finocchio komt uit de streek van Toscanie bevat geen gluten of lactose en is bereid met mager varkensvlees en wilde venkel.Wordt 30 dagen gedroogd en gerijpt.

Kazen

Topkazen in het hart van de Rupelstreek. De Smulpaap nodigt je uit om eens een kijkje te komen nemen naar ons ruim assortiment Belgische, Europese en wereld kazen. Want kaas moet je kunnen ruiken, zien…. en vooral proeven.

Tijdens de feesdtagen hebben wij ruim honderd soorten kaas in ons assortiment. Wij staan u graag met raad en daad bij om jou een mooi palet kaasjes op tafel te toveren.

Mocht uzelf een geweldig idee hebben rond kazen deel het gerust met ons.

Op zoek naar een delicatessenzaak of traiteur?

Kom gerust eens langs in onze winkel of contacteer ons indien je nog vragen hebt.

De smulpaap

Blauwstraat 67,
2850 Boom

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag: 8u30 – 18.00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8u30 – 18.00
Vrijdag: 8u30 – 18.00
Zaterdag: 7u30 – 16u30
Zondag: 7u30 - 15u00

Wij zijn tijdens de Weekdagen gesloten tussen 13.00 - 14.000 uur