Over ons

Traiteur en Delicatessen De Smulpaap: Een zaak waar iedereen zijn gading vindt. Van ruim assortiment kazen tot Europese Salami’s en hammen, ontbijt aan huis, tapasschotels, bereide gerechten en vele andere culinaire producten.

Over ons

In 2008 hebben Daisy en Erik besloten om De Smulpaap – Delicatessen onder te brengen in een nieuw pand Blauwstraat 67.

In volle crisis was het zeker niet eenvoudig om deze stap te wagen. Maar met verenigde krachten kan De Smulpaap op 3 september 2010 de deuren openen van een volledig eigentijdse zaak. Het woord Delicatessen moet voor iederéén toegankelijk zijn en mag niet enkel een begrip zijn dat mensen afschrikt.

“Het aanbieden van delicatessen voor elk budget is een culinaire kunst op zich”. Het team van De Smulpaap staat steeds voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen.

Onze geschiedenis

Trots op onze stabiele groei.
Van juni 1979 tot nu toe is onze zaak uitgegroeid van een lokale éénmanszaak met toen Karin De Smet en Jean Bolhuis aan het roer tot een  prachtige delicatessen zaak die nu wordt gestuurd door Daisy, Erik en dochter Michélle. 

Ons familiale karakter hebben we door de jaren heen goed weten te bewaren en daar zijn we dan ook fier en trots op. We geloven oprecht dat we met kwaliteit en service het verschil kunnen maken. Op dat vlak zijn we veeleisend voor onszelf omdat onze klanten dat ook zijn (en terecht).

 We proberen steeds een toegevoegde waarde te creëren door streng onze producten te selecteren; zo leggen we de lat wat hoger en winnen we het vertrouwen van onze klanten. Elke dag opnieuw.

Een kijkje in onze winkel

Ontdek onze specialiteiten in Boom: ruim assortiment kazen, bereide gerechten, delicatessen, aperitiefhapjes en buffetten. Laat u verleiden door onze intense smaken en kwaliteitsvolle bereidingen.

Op zoek naar een delicatessenzaak of traiteur?

Kom gerust eens langs in onze winkel of contacteer ons indien je nog vragen hebt.

De smulpaap

Blauwstraat 67,
2850 Boom

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag: 8u30 – 18.00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 8u30 – 18.00
Vrijdag: 8u30 – 18.00
Zaterdag: 7u30 – 16u30
Zondag: 7u30 - 15u00

Wij zijn tijdens de Weekdagen gesloten tussen 13.00 - 14.000 uur